Mieliasia - Voi hyvin - Voi hyvin

MINDFULNESS

Pieni loma päivittäisten kiireiden keskellä.

 

MINDFULNESS eli tietoisuustaidot

Mieliasia tarjoaa Mindfulness-kursseja ja –ohjausta yksityisille, yrityksille ja yhteisöille.

Työyhteisövalmentaja, KM Anita Paananen myös luennoi tietoisuustaidoista ja siihen läheisesti liittyvistä aiheista kuten itsemyötätunto. Lisäksi hän opettaa kansalaisopistoissa mindfulness -taitoja.

Mindfulness eli hyväksyvä tietoinen läsnäolo on yksinkertainen, mutta varsin tehokas elämänhallinnan menetelmä.
Menetelmä auttaa pysäyttämään mielen negatiivisen vaeltelun ja vapauttaa automatisoituneista, monesti hyödyttömistä tavoista reagoida ärsykkeisiin.

Käytännössä tietoinen läsnäolo on sitä, että päätämme havainnoida jotain kokemuksemme puolta ja kun olemme suunnanneet huomiomme, suhtaudumme ystävällisen kiinnostuneesti kaikkeen mitä havaitsemme.

Yksinkertaisimmillaan mindfulness -harjoitteissa keskitytään hengityksen havainnointiin. Havainnointia voidaan suunnata myös kehoon, ajatuksiin ja tunteisiin.

Tietoisuustaitoja kehittämällä opimme katkaisemaan mielessämme pyörivän ehkä ahdistavankin ajatusten kehän. Mindfulness -tuokio on kuin pieni loma päivittäisten kiireiden keskellä!

Lääketieteellisten tutkimusten todistaman menetelmän tulokset ovat vakuuttavia: mindfulness vapauttaa ihmisen havaitsemaan ahdistuksensa, masennuksensa ja kiireensä sellaisina kuin ne kyseisellä hetkellä ovat. Menetelmää käytetään nykyisin apuna mm. psykoterapiassa ja koulutuksessa.(Lähde: S. Silverton, 2013, Mindfulness. Tietoisen läsnäolon läpimurto).

Pyydä lisätietoja mindfulness -koulutuksista  alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

 

Käytä energiasi olennaiseen.

8 askelta hyvää työhön -ohjelma.

Palveluita henkilöstön kehittämiseen.

Webbiriihi